Надеждно

Cineplexx Shqipëria

hb91
2.29MB
Изтегляне
Изтегляния 5 - 25
Версия 3.9.3 Преди 1 месеца

Описание на Cineplexx Shqipëria

Cineplexx APP ju udhëheq në botën e filmave dhe të Cineplexx nëpër të gjithë Shqipërinë.

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni i interesuar për ndonjë filma të veçantë apo ndonjë event si Ladies Night, Men’s Night, Dita e Familjes,… me aplikacionin Cineplexx ju merrni të gjithë informacionet e nevojshme. Klikoni në opsionin „Me kujto“ dhe ju do të informoheni rreth çdo filmi në kohë.Ndiqni informacionet më të fundit rreth kinemasë , rezervoni një biletë, shikoni filmat që do të vijnë apo shikoni edhe trailerat e filmave më të fundit. Me biletën që ju do të rezervoni ju do të kurseni kohë duke mos pritur në rradhë në biletarinë tonë.Mjafton të tregoni kodin e rezervimit të celularin tuaj biletarisë sonë dhe ju do të pajiseni me biletën e filmit të dëshiruar.

Funksionet e Cineplexx App

• Biletat: I gjithë programi i kinemasë tuaj të preferuar në një shikim.

• Filma: Informohuni rreth orareve të filmave të dëshiruar si dhe ndiqni faktet interesante rreth aktorëve, përmbajties apo kurioziteteve të ndryshme rreth filmave.

• Kinema: Informohuni rreth programit të kinemase.

• Evente: Vihuni në dijeni rreth të gjithë eventeve në të gjithë Shqiperinë.

Cineplexx APP ju udhëheq në botën e filmave dhe të Cineplexx nëpër të gjithë Shqipërinë.

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni i interesuar për ndonjë filma të veçantë apo ndonjë event si Ladies Night, Men’s Night, Dita e Familjes,… me aplikacionin Cineplexx ju merrni të gjithë informacionet e nevojshme. Klikoni në opsionin „Me kujto“ dhe ju do të informoheni rreth çdo filmi në kohë.Ndiqni informacionet më të fundit rreth kinemasë , rezervoni një biletë, shikoni filmat që do të vijnë apo shikoni edhe trailerat e filmave më të fundit. Me biletën që ju do të rezervoni ju do të kurseni kohë duke mos pritur në rradhë në biletarinë tonë.Mjafton të tregoni kodin e rezervimit të celularin tuaj biletarisë sonë dhe ju do të pajiseni me biletën e filmit të dëshiruar.

Funksionet e Cineplexx App

• Biletat: I gjithë programi i kinemasë tuaj të preferuar në një shikim.

• Filma: Informohuni rreth orareve të filmave të dëshiruar si dhe ndiqni faktet interesante rreth aktorëve, përmbajties apo kurioziteteve të ndryshme rreth filmave.

• Kinema: Informohuni rreth programit të kinemase.

• Evente: Vihuni në dijeni rreth të gjithë eventeve në të gjithë Shqiperinë.

Виж още

Потребителски оценки за Cineplexx Shqipëria

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Маркирай Cineplexx Shqipëria

trusted флаг
Работи добре 0
needs licence флаг
Има нужда от лиценз 0
fake флаг
Фалшиво приложение 0
virus флаг
Вирус 0
hb91 аватар на магазина
hb91 магазин 2 230

Свалете подобни приложения на Cineplexx Shqipëria

vvvvid икона
VVVVID
5.17MB
timvision икона
TIMVISION
9.27MB
netflix икона
Netflix
26.71MB
youtube икона
Youtube
18.58MB
hotstar икона
Hotstar
22.16MB
galaxy apps икона
Galaxy Apps
23.16MB
mobdro икона
Mobdro
21.14MB
teatv икона
TeaTV
21.32MB

APK информация за Cineplexx Shqipëria

APK версия 3.9.3
Съвместимост Android 4.0.1+ (Ice Cream Sandwich)
Разработчик Cineplexx


Изтеглени Cineplexx Shqipëria APK
Изтегляне